Lørdag aften var min mand og jeg uden børn og vi besluttede os for at holde os i nærområdet og derfor cykle ned til vores lokale italienske restaurant La Vecchia Enoteca på Søvej i Holte. Vi elsker det sted. Der er altid proppet med mennesker og en livlig atmosfære. Maden er rigtig god og der er sjældent slinger i valsen med noget. Derudover så har de nogle virkelig skønne vine og jeg havde i mit stille sind set frem til en lækker Cannonau fra Sardinien, som jeg har en vis forkærlighed for.  Da det var anden gang vi var ude i denne weekend, valgte vi at holde det kort men godt, så vi fik kun en ret.

Jeg valgte deres “Formaggio e salsiccia” Italiensk charcutteri – grillet & syltet grønt – udvalgte oste – surt, sødt & sprødt – pesto – tapenade – kokkens italienske overraskelse.

IMG_3626

Som altid var det lutter lækre sager. Lækre oste og pølser. Forskellige oliven, syltede små løg,  en oliventapenade, en basilkumpesto og saltede mandler. Derudover var der også en Insalata Caprese

IMG_3627

Alt sammen serveret med lækkert brød og smil fra en meget sød og serviceminded tjener.

Min mand valgte Okse og asparges – Langtidsstegt okse – grønne asparges – løgpúre – brændte skalotteløg – syltede rødløg – timiansauce – nye kartofler vendt i jord og græs.

Vi fik oplyst, at dagens ret var lavet med kalv istedet for okse, men det gjorde bestemt ikke  retten dårlig. Kødet var smørmørt og de to forskellige løg og timiansaucen spillede perfekt sammen med kødet. Kartoflerne var skønne og det var et sjovt touch at de var vendt i græs.

Vi drak Cannonau til det hele og tog derfra med en virkelig god følelse af at have fået skøn mad og en rigtig god betjening.