Fredag eftermiddag og børnene bliver passet over weekenden hos Svigerforældrene. Min søde mand havde givet mig en middag på Restaurant Hummer i fødselsdagsgave, så denne aften skulle middagens indfries.

Jeg var super spændt. Havde faktisk godt læst Søren Franks anmeldelse af restauranten, men tænkte at det nok ikke var helt så slemt som beskrevet.

Vi ankom kl halv otte og bestilte et glas bobler. Efter at have kigget indgående på menuen, kom en meget sød tjener og oplyste os om, at man som minimum burde have 3 retter hver, da det var små retter. Vi endte med at tage menuen der bestod af 4 retter. Første ret var Jomfru-hummer, grønne jordbær & kærnemælk. Retten var mikroskopisk og var uden kant eller særlig smag. Jomfruhummer stykket var lillebitte og de grønne jordbær og kærnemælken gjorde det hele lidt for fersk. Man skulle have troede de grønne jordbær kunne give lidt kant men det gjorde det ikke. Jeg var virkelig ikke imponeret over denne ret.

IMG_3621

Næste ret var Thai-gravad naturokse, koriander & chilimayo. Denne ret var udemærket men igen var det en mikroskopisk ret og det hele manglede dybde og kant. Narturoksen blev lidt flad og chilimayoen lidt for fed til.

Tredje ret var hummer, kylling & havesyre. Denne ret var jeg til gengæld vil med. Konsistensen af det sprøde kyllingeskind samt det bløde confiterede kylling med en virkelig dyb smag var super og passede virkelig godt til hummerkloen. Havesyren kan et godt modspil til det lidt fede confiterede kylling.

IMG_3622

Sidste ret var hummer-hakkebøf, løg & Karl Johan-bearnaise. Retten var ok men virkelig lille og konceptet med en hummerhakkebøf lyder nok bedre end det er. Det var svært at adskille de forskellige smage og de komplementerede ikke rigtig hinanden.

IMG_3625

Alt i alt var jeg temmelig skuffet, da jeg havde ventet noget mere spændende og smagfuldt. Men nu har vi prøvet det:-)