Gennem de sidste mange mange år har jeg og mine to skønne veninder Inge og Christina haft en madklub. Det startede ud som en decideret madklub hvor hver især skiftedes til at lave nye og lækre retter til hinanden blandet med lækker vin og masser af hyggesnak. Efterhånden som der kom børn til hos os alle blev konceptet ændret til, at vi går ud og spiser. Vi skiftes til at vælge en restaurant og det er helt forrygende at komme afsted os tre engang hver anden måned. Man må selvfølgelig gerne holde det hjemme hos sig selv:-) Idag var det Inges tur til at vælge og hun havde valgt restaurant Address i Tuborg Havnepark. Stedet er har atmosfære og ligger smukt  og hyggeligt og på en sommerdag med udsigt over vandet, må det være endnu mere fantastisk,

Vi startede som traditionen sig bør med et glas vin og menukortet blev nøje gransket. Der var stor enighed om at snacks og forretter så mest spændende ud. Mine to veninder valgte først stenbiderrogn  med crouton, ramsløg og citroncreme. Jeg beklager manglen på billeder, det vil være bedre til næste gang, men det så super flot ud, anrettet i dybe hvide tallerkener med ristede rugbrødscroutoner og krydderurter. Det smagte friskt og lækkert men de dybe tallerkner fik kritik for at alt rognen ikke kunne skrabes op.  Jeg selv havde valgt croustilliant (sprød forårsrulle) med taskekrabbe, lime og chipotlemayonnaise. Den var pyntet med skovsyre, dild og brøndkarse. Smagen af det milde krabbekød med det knasende dej samt den stærke chipotle mayo var en skøn kombination og jeg tænker man burde kunne lave en mindre kompliceret udgave derhjemme med havtaske. Det må jeg prøve engang.

Som anden ret fik den ene af veninderne en stegt foie gras med Karl Johan creme, malt og æble. Elegant udseende ret men smagen var desværre ikke ligeså spændende som udseendet. Vi to andre valgte tartar af okse med løvstikke mayonnaise, peberrod og sprøde løg. Kødet havde god smag og konsistensen lækker og blød. løvstikken kunne godt have været mere markant efter min smag, men da det er en lidt speciel smag er det nok tonet lidt ned i retten.

Alle retter var ledsaget af lækkert maltbrød med smør.

Alt i alt en fantastik lækker og helt igennem delikat madoplevelser til under 500 pr pers. Det er min tur næste gang til at vælge et godt sted, så skulle der sidde nogle med gode ideer som kom endelig med dem:-)